Intelmedia

INTERNET TELEFONI TELEVIZION

TeebCenter

Vizitorët

2011672
Sot
Dje
Javën e Kaluar
Këtë Muaj
Muajin e Kaluar
Gjithsej
96
169
1523
5373
8316
2011672

9.08%
23.17%
13.06%
4.10%
1.03%
49.58%
Online (15 minutes ago):11

IP:3.84.243.246

Kompania Intel-Media

Intelmedia_TVHistoria e një Biznesi që filloi me një sipërmarje të guximshme të disa aksionerve, duke u rritur dhe zhvilluar në qytetin e Fierit, tashmë i njohur me emrin INTEL-MEDIA. Për herë të parë më 24 Dhjetor 2007 në qytetin e Fierit. Kompania INTEL-MEDIA doli në treg me teknologjinë e avancuar te fibrës optike me 3 shërbime për të plotësuar kërkesat e tregut, të Bizneseve dhe klientëve familjarë.

72 kanale televizivë nga vendi dhe bota kinematografike, Seriale Televizivë, Telenovela, Muzikë, Programe për Fëmijë, Dokumentarë, Lajme, Sport, Programe Erotike, etj. Të gjitha këto jane esenca jonë e kënaqësisë dhe e argëtimit për ju. Jemi të vetmit që transmetojmë me anë të fibrës optike në formatin dixhital. Teknologjia jonë ju jep mundësinë të shikoni programet tuaja të preferuara me një cilësi shumë te lartë figure dhe zëri.